E-Liquid Handleiding

Wat is e-liquid

E-liquid is de vloeistof die wordt gebruikt in een e-sigaret en kan bestaan uit de volgende stoffen:

  • Propyleenglycol (PG) wordt gebruikt voor het binden van de verschillende ingrediënten en produceert de zichtbare rook.
  • Aroma’s verwerkt in e-liquids zorgen voor de smaak
  • Vegetable Glycerine (VG) zorgt voor extra damp en de binding van de verschillende stoffen.
  • Nicotine zit niet in alle e-liquids, je kunt ook kiezen voor een nicotinevrije e-liquid. Nicotine is een schadelijke stof waar je voorzichtig mee om moet gaan (nix 18)!

 

Hoe kies je een e-liquid

Wanneer je begint met vapen kun je beginnen met een tabak smaak als je de smaak van sigaret wilt nabootsen. Er zijn veel verschillende merken en smaken e-liquid verkrijgbaar, houd er wel rekening mee dat geen enkele e-liquid precies smaakt zoals een echte sigaret. Wij vinden de e-liquids lekkerder dan sigaretten.

E-liquids zijn in verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar. Voor de gemiddelde roker adviseren wij een e-liquid met 12 mg nicotine. Ben je een stevige roker dan kun je beter beginnen op 18 mg nicotine. En de lichte rokers adviseren wij 6 mg nicotine. Wanneer je gewend bent aan je e-sigaret kun je gemakkelijk afbouwen met het nicotinegehalte.

Naast tabak smaken hebben wij een groot assortiment van bijvoorbeeld fruit, menthol en andere smaken.

 

Vraag het ons

Uiteraard staat bij ons aanbod een passende omschrijving en de specificaties. Voor een persoonlijk advies kun je ons uiteraard bereiken: 

Mail       [email protected]

Whatsapp

Koen     0610208081

David    0624522936